Get Adobe Flash player
Чернівецький аеропртЧернівецький аеропртНа сторінці Всеукраїнського Страйкового Комітету в мережі фейсбук з'явилось повідомлення, що три українські міжнародні аеропорти візьмуть участь у страйку.

Страйкоми луганського, миколаївського та чернівецького міжнародних аеропортів прийняли рішення про участь у всеукраїнському страйку. Держава заборгувала працівникам даних аеропортів заробітну платню на суму понад 2 млн. грн.
Чернівецький аеропорт страйкує через заборгованість

Нагадаємо, що недавно Чернівці відновили авіасполучення з Києвом.Вартість авіаперельоту – від 1664 гривень в обидва боки, від 960 грн. в одну сторону.

Чернівецький аеропорт страйкує через заборгованість

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: