Get Adobe Flash player
Аеропорт м.ЧернівціАеропорт м.ЧернівціАвіасполучення Чернівці-Київ-Чернівці забезпечує міжнародна авіакомпанія “УРГА”, яка почала виконувати регулярні рейси.
Долетіти з Києва до Чернівців і у зворотньому напрямі можна щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці літаком шведського виробництва SAAB 340В. Це повітряне судно розраховане на 36 пасажирів.

З аеропорту “Чернівці” літак вирушає вранці – о 7:40, а у зворотньому напрямку вилітає о 19:30 з аеропорту “Київ” (Жуляни), термінал D. Час у польоті – 1 година 10 хвилин.

Вартість авіаперельоту – від 1664 гривень в обидва боки, від 960 грн. в одну сторону.

Переліт з Чернівців до Києва буде недешевим



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: