Get Adobe Flash player
У ПриватБанку в проблемних регіонах викрали практично всі інкасаторські автомобілі
За останні два тижні у Донецькій і Луганській областях бойовиками самопроголошених "ДРН" і "ЛНР" було викрадено 15 інкасаторських автомобілів ПриватБанку. Як повідомила служба безпеки банку, броньовані автомобілі інкасаторів були викрадені як зі стоянок банку, так і в результаті збройних нападів на екіпажі машин під час руху по території регіону.

"Сьогодні в регіоні не працює жоден фірмовий інкасаторський автомобіль банку, практично весь парк наших машин був викрадений бойовиками, - говорить керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. - Не виключено, що сьогодні ці автомобілі використовуються бойовиками терористичних організацій для збройних нападів на українських військових і мирних громадян на Донеччині та Луганщині".

Банк звертається до всіх жителів регіону з проханням повідомити про можливе місцезнаходження викрадених інкасаторських автомобілів з державними номерами АН6380НР, АН8221НI, АН0386ІВ, АН6419АР, АЕ3400ВТ, АЕ9029НД, АЕ9024ВС. Ці авто можуть використовуватися озброєними людьми для організації провокацій і заворушень в регіоні.

У ПриватБанку в проблемних регіонах викрали практично всі інкасаторські автомобілі



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: