Get Adobe Flash player
Сплатити борги напередодні новорічно-ряздвяних свят закликає буковинців ПАТ Перевірити газове обладнання та сплатити борги напередодні новорічно-ряздвяних свят закликає буковинців ПАТ "Чернівцігаз". Через необережне поводження з газовими приладами, зокрема неналежним наглядом за вентиляційними каналами, в місті нещодавно ледь не загинула людина. А заборгованість населення перед газовиками станом на перше грудня сягає кілька десятків мільйонів.

Пік нещасних випадків, поязаних із користуванням газовими приладами, припадає на початок та завершення опалювального сезону, зазначають фахівці з ПАТ "Чернівцігаз". Однак, цьогоріч є ще одна передумова - сирість надворі, великі тумани і пстійний стрибок температур - від плюсових до мінусових.

Василь ГОНЧАР, головний інженер ПАТ "Чернівцігаз": "При таких умовах постійно треба наглядати за своїми газовими приладами. Не залишати їх без догляду, протопивши при відповідних температурах, печі слід виключати від газу і слідкувати за димовими та вентиляційними каналами. Перед запаленням опалювальних приладів слід перевіряти тягу. Це дуже просто - смужку паперу приставити до каналу. Якщо вона втягується, то тяга є. Якщо ж ні - користуватися газовими приладами категорично заборонено".

При відсутності тяги людині може стати зле. Із виідленням чадного газу починає боліти і паморочитися голова, нудить. В такому разі слід одразу ж відчинити вікно для повітрення кімнати. Виключити обладнання і зателефонувати за номером 104. Крім нагадувань газовики попереджають. Як завжди, про борг населення в передноворічні дні.

Євген ГОРДА, глова ПАТ "Чернівцігаз": "Розрахуйтеся з боргами, не вступайте з ними в новий рік. Станом на 1 грудня у нас заборгованість складає близько 35 мільйонів гривень".

Боржників газовики обіцяють відключити від газопостачання і справу передати до суду. В минулому році борги в цей період були меншими, розповідає керівництво правління. Наостанок наголошує - допускати до огляду газового обладнання фахівців. Так буде безпечніше.

Сплатити борги напередодні новорічно-ряздвяних свят закликає буковинців ПАТ "Чернівцігаз'"

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: