З понеділка Росія відключає газ Україні,-Яценюк
Уряд України готується до зупинки поставок російського газу з понеділка.

Відповідне розпорядження дав профільним відомствам прем'єр Арсеній Яценюк.

"Доручив профільним відомствам готуватися до відключення з понеділка газу з РФ. Україна подає на Росію в суд", - заявив Яценюк.

Як відомо, 11 червня після чергового раунду тристоронніх газових переговорів у Брюсселі Україна відмовилась від пропонованих РФ умов знижки.

Україна наполягає на тому, щоб зниження ціни на газ було прописане в контракті, а не запроваджувалось рішенням уряду Росії.
Глава Міненерговугілля Юрій Продан назвав такі умови Росії неприйнятними для України і сказав, що, швидше за все, Україна подаватиме у Стокгольмський арбітраж.

Україна і Єврокомісія мали намір провести ще один раунд переговорів, але Росія відмовилася від них до того, як Україна "погасить борг за газ".

З понеділка Росія відключає газ Україні,-Яценюк



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: