Get Adobe Flash player
Податкова ЧернівціПодаткова ЧернівціРозгляд звернень громадян є важливим і відповідальним аспектом у роботі Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області. Фахівці ретельно та кваліфіковано опрацьовують всю інформацію, що міститься у зверненнях. Жодне звернення не залишається поза увагою.

Так, протягом січня – листопада 2013 року надійшло на розгляд 338 письмових звернень громадян. Переважна більшість звернень – 96,2% заяви. Також отримано 12 скарг (3,6%) та 1 пропозицію (0,2%). В порівнянні з аналогічним періодом минулого року від громадян надійшло на 16 скарг менше.

Аналіз тем, порушених у заявах свідчить про те, що громадян цікавлять питання стосовно податку на нерухомість, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування доходів від підприємницької діяльності крім того, від певної категорії населення надходять звернення з проханням відмови від реєстраційного номеру облікової картки. В скаргах порушувались питання щодо законності договорів оренди нерухомого майна, ведення діяльності суб’єктів господарювання та недоліків у роботі працівників органів Міндоходів області.

Усі запити були своєчасно розглянуті, запитувачам інформації надані ґрунтовні відповіді по суті.
Також посадовими особами Міндоходів Буковини постійно проводяться особисті прийоми громадян, яких с початку року було 1094, з них на регіональному рівні здійснено 145, відповідно 949 прийоми здійснено посадовими особами територіальних органів Головного управління Міндоходів області.

Найбільш поширеними питаннями при зверненні громадян є питання оподаткування доходів від підприємницької діяльності, питання плати земельного податку та орендної плати за використання земельних ділянок.

Головним управлінням Міндоходів у Чернівецькій області постійно приділяється значна увага стану роботи зі зверненнями громадян, щомісячно аналізуються та узагальнюються питання, з якими звертаються громадяни до органів Міндоходів, акцентується увага на неухильному та безумовному дотриманню законодавства під час розгляду звернень громадян.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області

З початку року Міндоходи Буковини отримали 338 звернень громадян



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: