Get Adobe Flash player
Бронегруппа сил АТО в Луганську знаходиться на відстані 3 кілометрів від луганського аеропорту і проводить операцію з його деблокування.

Про це Українській правді повідомили в Адміністрації президента.

Згідно з повідомленням, в даний час в околицях Луганська проводиться спланована операція з деблокування аерпорту. В результаті зіткнень з бойовиками серед українських військовослужбовців є 3 поранених.

Разом з тим в соцмережах очевидці повідомляли про те, що що угруповання терористів у с.Роскошное під Луганськом розбита, війська ЗСУ входять до Луганська.

Бій за аеропорт Луганська (відео)



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (4)
ребята не подкачайте 13 липня 2014 22:56
молодцы, освобождайте нашу землю от русской чумы!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Кононов 13 липня 2014 22:56
ОТЛИЧНО!!! БУДЕТ КРОВАВАЯ ЗАЧИСТКА ПУТИНСКИХ ПИ.ДАРОВ ! Уже есть много видео где наши граждане сдают сцыкливо прячущихся колорадских и ка.цапских пи.даров. Их забирают нащи гвардейцы и с ходу выбивают зубы, ломают прикладами бошки єтим недолюдям. Отакая она судьба пи.дара ка.цапофашистского,- выя.бнулся, походил в маске пострелял, побухал ... ПОЙМАЛИ, ПЕРЕБИЛИ НОГИ, РУКИ, МОЗГИ НА АСВАЛЬТ ВЫБИЛИ И КИНУЛИ ВОНЯТЬ.... дохлым.
Висловлено в темі:
Цитировать          2
факт 13 липня 2014 23:22
вот интересно, сколько времени надо кремлевской пропаганде чтобы заставить россиян думать что Земля плоская?
Висловлено в темі:
Цитировать          3
истина 14 липня 2014 00:50
А сколько времени надо хохлам, чтобы понять, что скакать (под американскую дудку) это не нормально!

Боевики и бандиты за все ответят, и за убийства граждан Украины и за разруху и разграбление страны. Не уйдет от суда ни Коломойский, ни Ярош, ни пидop Ляшко. Всем воздастся по делам их!
Висловлено в темі:
Цитировать          4
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: