Крим буде без газу ще 2 роки
Міністр у справах Криму Олег Савельєв заявив, що від міжнародного газопроводу «Південний потік» може бути побудована нова гілка. Вона забезпечуватиме газом Крим. На її будівництво може піти близько двох років.

- За даними, які представило Міністерство енергетики, там передбачається проходження труби, - цитують слова міністра РІА Новости.

- Це можливо протягом двох років, але це абсолютно явно не 2014 рік, тому що це рік, пов'язаний з проектуванням, але труба буде від «Південного потоку».

За словами Олега Савельєва, газопровід високого тиску може бути побудований за рахунок коштів «Газпрому». Основая гілка «Південного потоку» піде по старому напрямку, у бік Криму буде зроблено лише відгалуження.

Крим буде без газу ще 2 роки



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: