Get Adobe Flash player
На Буковині підприємство хотіло уникнути 2,2 млн. податкуПроведення псевдооперацій на одному з підприємств Буковини під час закупівлі та реалізації великої рогатої худоби призвело до ухилення від сплати до бюджету податків на суму понад 2,2 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

За результатами судового розгляду цієї кримінальної справи Апеляційний суд визнав директора та головного бухгалтера підприємства винними у вчиненні злочинів і призначив покарання у вигляді штрафу – відповідно 27 тис. та 25 тис. грн.

Окрім того, з підприємства будуть стягнуті на користь держави завдані збитки, а підсудних позбавлено права обіймати певні посади строком 2 роки з конфіскацією майна.

На Буковині підприємство хотіло уникнути 2,2 млн. податку



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: