Get Adobe Flash player
Середня зарплата на Буковині 2862 грн.Розмір нарахованої заробітної плати в середньому на одного штатного працівника у грудні 2013р. становив 2862 грн., що на 8,9% більше, ніж у грудні 2012р. та у 2,4 раза вище розміру мінімальної заробітної плати.

Середній розмір заробітної плати працівників промисловості становив 2966 грн., освіти – 2930 грн., сільського господарства, мисливства, лісового господарства та рибного господарства – 2501 грн., охорони здоров’я та надання соціальної допомоги – 2484 грн. та будівництва – 2237 грн.

В цілому по Україні розмір нарахованої заробітної плати в середньому на одного штатного працівника у грудні 2013р. становив 3619 грн. Найбільший він був у працівників м.Києва, найменшим – Тернопільської області.

Середня зарплата на Буковині 2862 грн.

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: