Get Adobe Flash player
Ухвалено бюджет міста на 2014 рікСьогодні, 30 січня, 44 сесія Чернівецької міської ради VІ скликання розпочалася з хвилини мовчання за загиблими під час трагічних подій у Києві. Також депутати вшанували пам’ять голови міської ради ветеранів Павла Бажеріна.

Згодом більшістю голосів було ухвалено бюджет міста на 2014 рік. Робота у сесійній залі триває.

Загальний обсяг видатків бюджету затверджено у сумі 992,76 млн грн.. Порівняно з бюджетом 2013 зростання становить 70 млн.грн.

Бюджет передбачає зростання видатків на всі галузі, - розповіла начальник фінуправління Лівія Бамбуляк. - Зокрема, 24 мільйона власних доходів ми додали до видатків на освіту. Більше піде на охорону здоров’я, культуру, спорт.

На житлово-комунальну сферу передбачено 131 млн.грн, порівняно з 110 млн торік.

Бюджет розвитку міста становитиме 95,8 млн — ці кошти підуть на капремонти, інженерні мережі, придбання обладнання.

Ухвалено бюджет міста на 2014 рік
Ухвалено бюджет міста на 2014 рік
Ухвалено бюджет міста на 2014 рік

Ухвалено бюджет міста на 2014 рік

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: