Get Adobe Flash player
"Чернівціводоканал" знову по вуха в боргах"Чернівціводоканал" ризикує залишитися без енергопостачання. Через борги комунального підприємства перед "Обленерго", від сьогодні розпочалося часткове припинення електропостачання цього підприємства. Енергетики підтвердили, що у зв’язку з цією проблемою чернівчани можуть залишитися без води в кранах. Для врегулювання ситуації терміново скликано спеціальну нараду.

Понад 45 мільйонів боргу за електропостачання. Саме така сума змусила енергетиків переглянути взаємостосунки із комунальним підприємством "Чернівціводоканал". З десятої ранку обленергівці розпочали відключення об’єктів "Водоканалу". Без електропостачання залишаться допоміжні насосні агрегати та адміністративні споруди КП "Чернівціводоканал". Є ризик обмеження водопостачання по місту. Якщо ситуація не знайде свого вирішення, зазначають енергетики це підприємство буде знеструмлюватися й надалі.

Олексій Шекета, голова правління ПАТ "Чернівціобленерго": Перший етап - це адміністративна будівля, гуртожиток, резервуар чистої води, насосна станція по вулиці Коломийській. Ми вже фактично завершили перший етап відключення. Завтра - другий етап відключення. насосна станція "Червоноармійська". Руська, Воробкевича і Південно –Кільцева. На сьогодні є не те, що загроза, є такий варіант, що може бути без води - це тільки багатоповерхові будинки".

Як повідомили нам в департаменті житлово-комунального господарства, то сподіваються, що у вівторок до кінця дня ситуація по заборгованості водоканалу перед обленерго врегулюється. Комунальники розраховують частково вирішити проблему шляхом вирівнювання різниці в тарифах. На момент виходу сюжету в ефір, нарада щодо ситуації із боргами "Водоканалу" тривала. Відомо, що мінімальний першочерговий платіж, який вимагає "обленерго" складає мільйон гривень. "Чернівецький репортер" й надалі триматиме вас в курсі останніх подій та повідомить про деталі переговорів вже в найближчих випусках новин.

"Чернівціводоканал" знову по вуха в боргах



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: