Get Adobe Flash player
5 чернівецьких мільйонерів задекларували свої доходи
За оперативними даними на 5 березня 2014 року про свої минулорічні статки вже повідомили 652 чернівчанина. Загальна сума задекларованого доходу 25,1 млн. грн.

«Добровільне декларування доходів є світовим цивілізованим трендом та наглядним показником свідомості громадян щодо важливості та необхідності своєчасної сплати податків», - відзначає начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський.

Наразі свої доходи у понад 1 мільйон гривень задекларували 5 мешканців обласного центру, з яких четверо – інвестиційний прибуток та отриманий дохід від заробітної плати, один декларант відзвітував про отриману спадщину. Загальна сума задекларованого доходу мільйонерами складає 9,2 млн. грн. Найбільша сума – 2,2 млн. грн.

Варто зазначити, що під час попередніх деклараційних кампаній найбільше декларантів – мільйонерів звітували про доходи, отримані у вигляді спадщини, або дарування. На сьогоднішній день є тенденція до декларування інвестиційного прибутку та офіційної заробітної плати, отримані від двох і більше податкових агентів, що за рік перевищує 120 мінімальних заробітних плат. Це є безперечним свідченням підвищення податкової культури чернівчан.
Документи на отримання податкової знижки вже подали 408 чернівчан, які повернуть з бюджету 525,3 тис. гривень сплаченого податку. Насамперед, це пов’язано зі сплатою громадянами в 2013 році коштів за навчання.

Державна податков інспекція у м. Чернівцях закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Для зручності декларантів на веб-порталі Міндоходів діє сервіс „Декларування он-лайн”, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Нагадуємо, що для отримання податкової знижки річну декларацію про майновий стан і доходи можна подавати протягом усього поточного року.

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

5 чернівецьких мільйонерів задекларували свої доходи

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: