Get Adobe Flash player
З початку року на Буковині виявили 40 "гастролерів"
Понад 90 місць ймовірного перебування іноземців-правопорушників перевірили працівники міграційної служби Буковини спільно з працівниками обласних Управлінь СБУ, МВС та Чернівецького прикордонного загону.

В поле зору перевіряльників потрапили чернівецькі готелі, «Калинівський ринок», заклади громадського харчування, приватні помешкання та гуртожитки Буковинського державного медичного університету (де найбільша кількість іноземних студентів).

За результатами спільних рейдів працівниками УДМС складено 81 адмін-протокол. Відповідно до ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення за нехтування правилами перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України до адмін-відповідальності притягнуто 66 іноземців, з яких 40 – нелегальні мігранти. Найчастіше порушували міграційне законодавство громадяни РФ (11 осіб), Молдови (9), Грузії (8), Азербайджану, Білорусії та Сербії (по 2 особи), США, Німеччини, Нідерландів, Литви, Ізраїлю та Сирії (по 1 особі).

За порушення порядку працевлаштування, надання житла та реєстрації іноземців, відповідно до ст. 204 та 205 КУпАП оштрафовано 15 громадян України, які мешкають на території області.

За результатами виявлених правопорушень прийнято рішення про примусове повернення на батьківщину 10 іноземців (6-х громадян Грузії, 3-х – РФ та 1-го – Молдови). Окрім того, у примусовому порядку видворено за межі країни 1-го громадянина Білорусії.

Наразі, спільна робота з протидії нелегальній міграції триває. З урахуванням виявлених порушень правоохоронцями, прикордонниками та представниками міграційної служби області опрацьовано план спільних заходів на ІІ-й квартал.

З початку року на Буковині виявили 40 "гастролерів"



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: