gototopgototop
 Зараз актуально:  Як в Чернівцях отримати якісну питну воду

Останні економічні новини

На Дністровській ГЕС проблеми з будівництвом

Gruvni

Gruvni

Генеральний директор ПАТ "Укргідроенерго" І.Г. Сирота провів нараду, на якій поінформував її учасників про вирішення проблем фінансування ДГАЕС.

Зокрема, він наголосив на незадовільному виконанні Генпідрядником у 2012 році тематичних завдань замовника, необхідності прискорення вирішення проблем забезпечення будови якісними матеріалами для протифільтраційних конструктивів ДГАЕС, а також незадовільний хід робіт щодо забезпечення стійкості Дністровського схилу в районі села Волошкове.
Учасники наради обговорили програму будівництва на нинішній рік, стан її виконання та умови перенесення технічних заходів. Наразі всі зусилля будівельників і керівництва спрямовані на виконання першочергових робіт на верхній водоймі та в шахтних прохідках.

Ще з 1 лютого у стані ремонту повинен був перебувати перший агрегат Дністровської ГАЕС, проте, через аномальні температури ці роботи перенесені на другий квартал, що стало причиною недофінансування будови. Нині в розпорядженні енергетиків майже 600 мільйонів гривень.
Як повідомляє Північно-бесарабський інформаційний портал, у діалозі з генеральним директором ПАТ "Укргідроенерго" І.Г. Сиротою голова Сокирянської РДА В.В. Козак конкретизував цьогорічний кошторис видатків на розвиток соціальної сфери Сокирянщини. Ігор Григорович підтвердив, що відповідно до Угоди між Чернівецькою ОДА та Міненергетики, цьогоріч у розвиток соціальної сфери області будуть вкладені 10 мільйонів гривень, відповідно, половина суми - це підтримка соціальних проектів району та міста Новодністровськ.

Джерело


                                                                                                                                                        rekllogo

Нові підприємства в каталозі

1. Медичний Центр «Моя сім’я»
    Адреса: Рівенська, 5
    Телефон: 90-80-70,0951296643
2. Юридична компанія "ЮВОС"
    Адреса: Проспект Незалежності 127Б
    Телефон: 0501061318,
3. Світ Доріг. Туристична агенція
    Адреса: Університетська,11
    Телефон: 90-75-57
4. ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ОСЕРЕДОК ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ФРІ-ФАЙТУ ТА КОНТАКТНИХ ЄДИНОБОРСТВ"
    Адреса: вул. Нагірна, 7
    Телефон: 0994209143, 0667335423
5. Rent Car Chernivtsi
    Адреса: вул. Гайдара, 1"з"
    Телефон: (050) 999 99 13,(0372) 52 52 13, (097) 100 72 27
Перейти в каталог

В кінотеатрах міста:


  • Як обрати шафу-купе

    Як обрати шафу-купе

    У цій статті ми розповімо вам як вибрати шафу-купе, що взяти до уваги.Ну, почнемо по порядку. шафи купе можуть бути вбудовані і не вбудовані. У чому різниця? вбудована шафа може…

  • У Китаї підготували клон Samsung Galaxy Note II

    У Китаї підготували клон Samsung Galaxy Note II

    Дрібні китайські виробники електроніки продовжують гнути свою забавну лінію, клонуючи найбільш популярні гаджети. І якщо з'являється пристрій, який швидко стає хітом продажів, то випуск його китайської копії - це лише…

Клініка Оксфорд Медікал