Субота, 7 Вересеня 2013
12:31:27

У Чернівцях бюджет додатково отримав 21,6 млн. грн. податків

Протягом восьми місяців цього року чернівецькі платники податків перерахували до Зведеного бюджету 654,0 млн. грн. Проти відповідного періоду минулого року збір платежів до зведеного бюджету збільшився на 21,6 млн. грн. 
 
У структурі податкових надходжень зведеного бюджету найбільшу частку становлять надходження з податку на доходи фізичних осіб - 36,2 %., або 236,5 млн. грн., податку на додану вартість - 28,9 %, або 189,0 млн. грн., податку на прибуток - 12,9 %, або 84,7 млн. грн.        
 
 Найбільший приріст надходжень забезпечено по сплаті суб'єктами малого підприємництва єдиного податку - в 1,3 рази, або на 9,6 млн. грн. Загалом, платники єдиного податку сплатили цьогоріч 39,5 млн. грн. Друге почесне місце за приростом надходжень традиційно займає податок на доходи фізичних осіб, - порівняно з минулим роком  бюджет додатково отримав 9,1 млн. грн. Суттєво зросли надходження податку на прибуток підприємств, які на 7 млн. грн. перевищили минулорічні       
 
З початку року платникам податків відшкодовано 19,8 млн.грн. податку на додану вартість. Це поповнило обігові кошти платників - відшкодуванців та покращило їх фінансовий стан.
 
Державна податкова інспекція у м.  Чернівцях щиро дякує чернівецьким бізнесменам за збереження позитивної динаміки податкових надходжень, високий рівень податкової культури, який дає можливість забезпечувати стабільне та прогнозоване наповнення бюджету.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |