25/11/2009
Банер
Буковинська команда потрапила у фінал КВН
13:14 09 лист..

Буковинська команда „Торнадо-Люкс” виступить у фіналі української телевізійної ліги КВН „АМіК”. Це вдруге за всю історію „веселих і кмітливих” буковинська команда потрапила до ігор цієї ліги, які веде Олександр Масляков (першою була „Шиворот-Навиворот”). Відбудеться фінал 13-14 січня в Києві.

- Перед півфіналом у Києві 31 жовтня нам сказали, що через епідемію в західних областях наш виступ відмінили, - розповів капітан команди Михайло СКРИПЕЦЬ. – Ми почали вимагати, навіть спеціально пройшли обстеження і принесли довідки, що здорові. Однак ігри відбулися без нашої участі. Але врешті нас взяли у фінал як найбільш рейтингову команду. Це вперше за історію КВН творче об’єднання „АМіК” зробило такий виняток.
- „Торнадо-Люкс” виступає лише українською мовою і має гуцульську специфіку. Ми спершу непокоїлися, чи сприйме Київ гуцульські жарти, - каже Тетяна ГОРДІЦА, голова ради ЧМГО „Буковинський клуб КВН”. – Але на всіх рівнях відбору команда мала успіх. Масляков навіть казав, що сам був на Гуцульщині, і тут йому подарували топірець.

До речі, цінний реквізит – чотири гуцульські топірці, які наша команда використовувала під час останнього виступу, - за кулісами просто вкрали. „Мабуть, забрали на сувеніри, - каже М.Скрипець. – Довелося нам відкуповувати, бо топірці ми позичили”.

У фіналі КВН-ники дотримуватимуться гуцульського напрямку. Скажімо, один з номерів – екскурсія печерою Довбуша. Там гуцул-екскурсовод каже групі приїжджих: „Чим далі йдемо, тим стає цікавіше, бо я дорогу знаю, а ви – ні!”

 

Молодий Буковинець

Останнє оновлення на 11:14 11 лист..
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram