25/11/2009
Банер
У Чернівцях на новорічні свята у центрі міста влаштують різдвяний ярмарок
18:06 18 лист..
Цього року вперше у Чернівцях з 19 грудня по 20 січня відбудеться різдвяний ярмарок, під час якого на Соборній площі працюватиме різдвяне містечко. Організатори ярмарку в Чернівцях врахували досвід проведення таких заходів в Австрії та Румунії. Гостей різдвяного містечка пригощатимуть національними стравами, народні майстри пропонуватимуть свої вироби та сувеніри, а фольклорні колективи демонструватимуть народні традиції Буковини.

Як повідомили  у мерії міста, цього року урочисте відкриття новорічних ялинок у Чернівцях відбудеться 19 грудня, а цикл новорічно-різдвяних свят триватиме до 20 січня.

Суб’єктам господарювання, які розташовані на площах Філармонії та Турецької криниці, запропоновано організувати святкове прикрашання площ та проведення культурно-мистецьких заходів.

У період новорічно-різдвяних свят на Соборній площі щодня відбуватимуться культурно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи за участі аматорських колективів та окремих виконавців, різноманітні вікторини та конкурси, а у новорічну ніч з 1 години ночі до 6 години ранку триватиме святкова дискотека.

Під час проведення новорічно-різдвяних заходів, з 19 грудня до 20 січня, суб’єктам господарювання заборонено реалізовувати алкогольні та прохолоджуючі напої у скляній тарі в місцях виїзної (виносної) торгівлі, закладах торгівлі і ресторанного господарства, що розташовані на площах Соборній, Центральній, Театральній, Філармонії і Турецької криниці.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram