Get Adobe Flash player
Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження за фактом привласнення посадовцями одного зі столичних товариств коштів Пенсійного фонду України у сумі 3,2 млн. гривень.
Головним управлінням захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту проведено перевірку додержання вимог законодавства при здійсненні Пенсійним фондом України закупівель послуг щодо розроблення та супроводження програмного забезпечення.
За результатами перевірки встановлено, що службові особи одного із київських товариств, використовуючи «фіктивне» підприємство як субпідрядну організацію, підробили акти здачі-приймання послуг, у зв’язку з чим завищили вартість наданих послуг. В результаті цієї оборудки підприємці привласнили кошти Пенсійного фонду.
За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Прес-служба Генеральної прокуратури України



Источник: www.gp.gov.ua
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Розпочато досудове розслідування за фактом привласнення 3,2 млн грн Пенсійного фонду України

11-06-2014, 14:40
Переглядів: 78
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player