Get Adobe Flash player
Вибір редакції
   Працівники ДАІ допомогли колегам затримати злочинців, що скоїли розбійний напад на території обласного центру Волинської області. Під час затримання зловмисники стріляли та пошкодили два службові автомобілі правоохоронців.



   Днями, близько сьомої години ранку в місті Луцьку невідомі особи, одягнені в спортивний одяг, скоїли розбійний напад на мешканця обласного центру. При цьому вони спричинили йому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи сумкою. Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.





   Через кілька хвилин у поле зору оперативників і працівників ДАІ потрапив автомобіль. За даними правоохоронців, саме на цьому авто могли пересуватися злочинці.




   «Під час проведення спецоперації затримано групу осіб, котрі скоювали розбійні напади на території Волині та інших областей держави, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк. – До її складу входило четверо мешканців Житомирщини, при собі вони мали зброю».



   Окрім того, в них вилучено грошові кошти та особисті речі чоловіка, відносно якого вони сьогодні скоїли розбійний напад. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.



   Варто відзначити, що при затриманні вони зіткнулися зі службовими автомобілями працівників ДАІ та карного розшуку. На щастя, ніхто з правоохоронців не постраждав.



   Четверо розбійників затримано, проводять слідчі дії.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Завдяки спільній роботі волинських правоохоронців за «гарячими слідами» затримано зловмисників, які підозрюються у розбійних нападах

12-06-2014, 11:32
Переглядів: 148
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player