Get Adobe Flash player
Генеральна прокуратура України направила до Приморського районного суду м. Одеси обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо колишнього першого заступника начальника ДП «Чорноморсько-Азовське виробничо-експлуатаційне управління морських шляхів». Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).
Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2009-2010 років екс-посадовець, без погодження з Міністерством інфрастуктури України та порушуючи законодавство уклав договори оренди з індійською компанією, котрій передав п’ять суден, які є власністю держави. При цьому, екс-керівник підприємства невірно вказав у документах дату початку сплати коштів за користування суднами, тобто не з часу одержання їх в оренду, а з часу введення їх в експлуатацію. В результаті несплати коштів іноземною фірмою з часу одержання суден в оренду, державі спричинено шкоду на суму 17 млн. грн.
Державним підприємством до обвинуваченого заявлено цивільний позов на суму заподіяних збитків. З метою забезпечення позову на майно зловмисника накладено арешт.


Прес-служба Генеральної прокуратури України


Источник: www.gp.gov.ua
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно екс-посадовця держпідприємства, який завдав державі 17 млн грн шкоди

18-06-2014, 14:05
Переглядів: 69
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player