Get Adobe Flash player


Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянина РФ - учасника незаконного збройного формування

Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Російської Федерації, якому інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч.2 ст. 260 (створення або участь у не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У ході розслідування встановлено, що він спільно з іншим членом одного із незаконних збройних формувань терористичної організації «Донецька народна республіка», використовуючи зброю, напали на блокпост та намагалися проникнути на територію, яка контролюється силами антитерористичної операції.

Під час нападу вказану особу було затримано військовослужбовцями Збройних Сил України. У ході допиту він засвідчив, що незаконно проник на територію України з Російської Федерації через АР Крим для участі за винагороду у бойових діях на стороні терористичної організації.

Йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Інформує Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України

Get Adobe Flash player

Терорист із Росії постане перед судом

29-08-2014, 12:11
Переглядів: 140
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player