Get Adobe Flash player
Суд, над фігурантами діла про пожежу в Одесі закінчиться до нового рокуСуд може винести вироки винуватцям трагедії, що сталася в Одесі 2 травня, ще цього року, вважає міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Усі справи по одеській трагедії передані в суд ... Слідство завершено, і я не знаю, що завадить суду до кінця року прийняти рішення і підтвердити звинувачення", - сказав глава відомства в четвер на прес-конференції в Києві.

Раніше, в інтерв'ю журналу "Фокус" Аваков висловив надію, що перші вироки будуть винесені нинішньої осені.

Читайте також :В Одесі пепереджено криваві теракти

2 травня в Одесі в ході масових заворушень загинуло 48 чоловік і більше 200 були поранені. Більшість жертв трагедії загинули при пожежі в Будинку профспілок. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були навмисне сплановані.

Через кілька днів правоохоронці затримали головних фігурантів з числа лідерів екстремістських організацій, а також кілька співробітників міліції. Крім того, в розшук був оголошений екс-начальник ГУ МВС України в Одеській області Дмитро Фучеджі був. Він перетнув кордон України і сховався від слідства.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

Суд, над фігурантами діла про пожежу в Одесі закінчиться до нового року

2-10-2014, 15:53
Переглядів: 93
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player