Get Adobe Flash player


Жорстоке вбивстов на РівненщиніУ Рівному жорстоко вбито двох людей: 64-річну жінку та її 38-річного сина. Понівечені тіла нібито знайшов 15-річний онук і син загиблих. Правоохоронцям підліток повідомив, що вийшов з квартири покурити, а як повернувся - побачив рідних мертвими.

Повідомлення про жахливе вбивство на вулиці Данила Галицького до міліції надійшло о пів на четверту ранку. Побачене вразило навіть бувалих оперативників. Тіла чоловіка та його старенької матері понівечені до невпізнаня. У міліції припускають: били молотком.

Тарас Сабанюк, керівник управління карного розшуку УМВС у Рівненській області:
- На даний час відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частиною 2 - це навмисне вбивство двох і більше осіб. На даний момент є в нас підозрювана особа. Можу сказати, що ми зараз допрацьовуємо, щоб можна було закріпити і пред'явити підозру даній особі.
Закривавлені тіла знайшов 15-річний син та онук убитих. Він і зателефонував до міліції. Сусіди ж кажуть: з квартири часто чули крики і сварку. Тієї ж ночі лунали лише глухі удари.

Михайло, сусід вбитих:
- Чув велике падіння, як будто хтось з кроваті впав з таким звуком. Як будто би падає, а потім ноги добавляють той шум. Потім через секунд 30-40 два удари тупих, як щось падає на пол, то чути крепко. А так тупі удари. Один, другий. І все затихло. Потім крик Максима в коридорі. Ми вискочили сюди.

Анатолій, сусід вбитих:
- Чув тільки істеричний крик тут уже, на коридорі. Максім кричав.
- А що він кричав?
- Кричав там непонятно що, дуже плакав, трусило його, і тут уже міліція була.
Підозрюваного довго не шукали. Після перших же розмов правоохоронців з сином господаря його затримали. Усіх знайомих і родичів сім'ї звинувачення правоохоронців шокували.

Тетяна, родичка вбитих:
- Я просто не можу повірити. Хлопчина звичайний, нормальний. Ніколи такого не бачила. Ніколи сварок. Ніхто не говорив.
- Нормально, все нормально. Лучшого внука, сина і друга я не знаю.
Попри це, кажуть у міліції, підозрюваний вже зізнався. На допиті хлопець розповів: родичі часто дорікали йому, що він курить. Крім того, школяра пригнічувало, що його батьки розлучилися. Чи це причина несамовитої агресії, з'ясовують слідчі. За скоєне підліткові загрожує довічне ув'язнення.
Авторство: Світлана Прокопчук, Денис Коломис

Get Adobe Flash player

Жорстоке вбивстов на Рівненщині

10-12-2014, 22:58
Переглядів: 318
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player