Get Adobe Flash player
ali

Вчора поблизу одного з військових складів в Дубіївському лісі, поблизу с. Дубіївка, Черкаського району були знайдені вбитими двоє молодих чоловіків.

Про це повідомляють місцеві жителі, за їх словами сьогодні в селі дуже багато працівників міліції, проводяться оперативно-розшукові та слідчі дії.

Як стало відомо з власних джерел в органах МВС, вчора в лісі поблизу с. Дубіївка були знайдені два трупи чоловіків 1982 та 1987 року народження. Чоловіки були раніше судимими і нещодавно вийшли з місць позбавлення волі, були авторитетними в кримінальних колах.

Вбивці завдали чоловікам черепно-мозкових травм та вогнепальних поранень. Тіла були закопані в лісі кілька днів тому. Автомобіль постраждалих «Пежо» був знайдений в місті Сміла.

Біля військової частини на Черкащині знайшли жорстоко вбитими двох чоловіків

30-09-2014, 17:04
Переглядів: 593
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player