Get Adobe Flash player


В Чернівцях в офісі «Свободи» здійснено крадіжкуВночі з 15 на 16 грудня 2014 в офіс Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» проникли невідомі та здійснили крадіжку.

З офісу зникли кошти, тому крадіжку попередньо трактуємо, як злочин на побутовому рівні. Важлива документація, матеріальні цінності та оргтехніка залишилася на своїх місцях.

Також відомо, що замок зловмисники не зламали, тому проникнення до приміщення залишається не відомим. Важко сказати, кому було потрібне проникнення до офісу партії, але проглядається корисливий мотив вчинення злочину. Наразі відомо лише те, що з офісу зникли кошти, якими оперувала на даний момент обласна та міська організація.

Справу умисного проникнення до приміщення чернівецької «Свободи» вже почала розслідувати чернівецька міліція.

Get Adobe Flash player

В Чернівцях в офісі «Свободи» здійснено крадіжку

16-12-2014, 15:23
Переглядів: 131
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player