Get Adobe Flash player


Правоохоронці харкова встановлюють обставини нападу на автомобіль Нової пошти, унаслідок якого троє працівників,які& перевозили матеріальні цінності,загинули на місці, повідомили в ГУ МВС у Харківській області

«Про подію, яка сталася на вулиці Ньютона, громадяни повідомили до міліції близько 8-00. Невідомий чоловік, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік працівників пошти, результаті чого вони отримали смертельні поранення. Нападник переклав кілька мішків до свого автомобіля та зник невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Зараз у місті Харкові введений спеціальний план з метою оперативногозатримання зловмисника. Працівниками харківської міліції вживаються усі необхідні заходи для його затримання.

Як повідомлялося, раніше в п’ятницю радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що в Харкові на вул. Ньютона невідомі скоїли напад на відділення Нової пошти, за попередньою інформацією, загинуло троє працівників служби доставки.

Get Adobe Flash player

У міліції розповіли подробиці вбивства працівників Нової пошти в Харкові

10-07-2015, 08:59
Переглядів: 958
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player