Get Adobe Flash player
» » Білик та Гросу святкуватимуть Різдво в Чернівцях
Білик та Гросу святкуватимуть Різдво в ЧернівцяхСпівачка Ірина Білик проведе Різдво у Чернівцях в колі родини співачки Аліни Гросу.

Про це йдеться у повідомленні Білик на сторінці у соцмережі Вконтакті.

"На Різдво відправлюся на Західну Україну разом зі своїми московськими друзями. Долучатиму їх до українських традицій. У Чернівцях ми проведемо днів п’ять-шість. При чому, щодня ходитимемо в гості, і я обов’язково співатиму колядки. Так що зустрінемо свято у найкращих національних традиціях", - написала співачка.

"Різдво святкуватиму в Чернівцях. Там у мене дуже багато друзів. Серед них – і сім’я співачки Аліни Гросу. Адже Алінку я знаю з трьох років, коли вона разом зі своєю мамою прийшла у продюсерський центр Юрія Нікітіна. Я закохалася в цю дівчинку і стала її хрещеною мамою у творчості", - додала вона.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Білик та Гросу святкуватимуть Різдво в Чернівцях

unnamed
3-01-2014, 22:54
Переглядів: 765
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player