Get Adobe Flash player
» » Чернівецька телепрограма перемогла на всеукраїнському конкурсі
Чернівецька телепрограма перемогла на всеукраїнському конкурсіЯк повідомив департамент телебачення і радіомовлення Держкомтелерадіо України, завершився 1-й Всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Країна талантів», мета якого - популяризація дитячої творчості обдарованих дітей кожної конкретної області України, урізноманітнення телевізійних програм для дитячої аудиторії.

Загалом на конкурс було представлено 26 програм, які щосуботи о 16.30 транслювалися в ефірі всіх державних телерадіокомпаній. У рамках проекту було створено сайт www.krainatalantiv.com.ua, на якому розміщено всі програми державних ТРК, які брали участь у конкурсі, і запропоновано шляхом on-line голосування визначити кращу з них.

Найбільшу кількість голосів (5519) і перше місце отримала програма Чернівецької ОДТРК. Друге місце з кількістю 4453 голоси посіла програма Харківської ОДТРК, а третє місце - програма Закарпатської ОДТРК, яка набрала 3343 голоси.

Враховуючи позитивний резонанс, Всеукраїнський конкурс «Країна талантів» буде продовжено у наступному році, повідомляє Держкомтелерадіо.

Довідково: Відповідно до Указу Президента України, яким 2013 рік було оголошено в Україні Роком дитячої творчості, 1 червня 2013 року до Міжнародного дня захисту дітей в ефірі обласних державних телерадіокомпаній стартував новий телевізійний проект «Країна талантів». Обласні державні ТРК у рамках цього проекту готували програми, які розповідали про кращі зразки творчості талановитих та обдарованих дітей області, спортивні досягнення, знайомили телеаудиторію із цікавими особистостями, дитячими заходами.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Чернівецька телепрограма перемогла на всеукраїнському конкурсі

unnamed
4-01-2014, 14:22
Переглядів: 809
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player