Get Adobe Flash player
» » Різдвяне містечко працюватиме до 20 січня
Різдвяне містечко працюватиме до 20 січняЩодня тисячі дітлахів та дорослих поринають у неймовірну чарівну атмосферу Різдвяного містечка, розташованому на Соборній площі Чернівців.

Над площею височіє красуня-ялинка, яку цього року прикрашала дизайнер Наталія Бордіян. Найбільше відвідувачів площі вражають гірлянди та святкова ілюмінація. Епіцентром святкового настрою є Палац Діда Мороза. Щодня його відвідує близько тисячі дітлахів.

Перед входом до Палацу розташований казковий тонель. Якщо пройтися по ньому і загадати бажання, то воно обов’язково здійсниться. Поруч – інсталяція у вигляді білого дерева з червоними іграшками, біля якої постійно фотографуються люди.

Потрапивши до палацу, діти розповідають Діду Морозу віршик, або співають пісеньку. А за це отримують новорічний подарунок: солодкий пряник та святкову листівку. Чарівні ельфи малюють на щічках дітей ялиночки чи сніжинки. Маленькі відвідувачі палацу дарують Діду Морозу свої малюнки, з яких у палаці вже навіть облаштували галерею.

Різдвяне містечко працюватиме до 20 січня
Різдвяне містечко працюватиме до 20 січня

На Різдво у палаці встановили чудовий вертеп, який розповідає біблійну історію народження Христа.

Поспілкувавшись із Дідом Морозом, дітлахи поспішають на безкоштовну ковзанку. Щодня тут на ковзанах катаються близько 700 дітей.
Опановувати навики фігуристів маленьким чернівчанам допомагають професійні тренери.

На площі також можна безкоштовно покататися на поні. Ця розвага теж до вподоби маленьким відвідувачам Різдвяного містечка. Окрім Діда Мороза, ельфів та кумедних маленьких коників дітей та дорослих біля ялинки розважають великі ляльки. Вінні-Пух, Лунтик, ведмідь із популярного мультсеріалу «Маша і ведмідь» охоче фотографуються з усіма бажаючими.

На повну потужність працює різдвяний ярмарок. На Соборній площі є будиночки, де можна скоштувати солодку вату, смачні млинці з різними начинками, печену картоплю та інші смаколики. А також придбати пам’ятні новорічні сувеніри.

Різдвяне містечко запрошує всіх поринути в атмосферу казки щодня з 11:00 до 20:00 до 20 січня.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Різдвяне містечко працюватиме до 20 січня

unnamed
12-01-2014, 15:09
Переглядів: 529
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player