Увага!5 грудня, у зв’язку із ремонтними роботами, від електропостачання будуть відключені житлові будинки та ОГД по вул. Генічеській, Смотрицькій, Таджицькій, Пархоменка з провулками та Гречаного.

Чернівчан водили "лабіринтами кохання"

kohanyaУчасники чернівецької обласної організації німецької молоді "Буковинський фенікс" на свому черговому творчому вечорі водили глядачів Лабіринтами кохання. Присутнім продемонстрували дві невеликих вистави, у яких показували стосунки між чоловіками та жінками, а також якскраво висвітлили їхні думки під час побачень. Усе проходило досить комедійно, але з іскоркою правди та суворої реальності сьогодення.

Чергову презентацію своєї роботи німецька молодь провела у вигляді творчого вечора, не обійшлось і без традиційної постановки. Цього разу вирішили показати своє бачення стосунків, хотіли приурочити це до початку весни, яка на жаль, не дуже входить у свої володіння, але кохання, як зазначає голова німецької молоді Андрій Виноградник, не залежить від погоди, віку та становища. До усього потрібно підходити з гумором, тоді й найскладнішу ситуацію можна повернути на свою користь.

Андрій Виноградник, голова чернівецької обласної організації німецької молоді  "Буковинський фенікс": «Цього разу вирішили вибрати те, з чого можна трохи посміятись. Показати, що стосунки не є такими важкими, як про це багато хто так думає, вони є простими, з них можна посміятись, а результат завжди буде».

У першій виставі молоді актори, яскроаво демонстрували внутрішній світ кожної людини. Зазначали усі позитивні і негативні сторони як чоловіків так і жінок.Після вистави, акторка, що грала ключову роль розповіла нам про те як їй  вдається так розкішно виглядати, зокрема вона зазначила :"Я завжди відвідую цей салон краси у Львові".

З 2007 року Максим Малков є учасником "Буковинського фенікса" За цей час відіграв у багатьох виставах, побував на різноманітних тренінгах та подорожах разом із своєю, як сам зазначає, другою сім"єю.

Попередні свої творчі вечори та вистави учасники цієї організації длемонстрували німецькою мовою, задля її популяризації у нашому місті та області зокрема. Цього разу вирішили зробити виключення, аби кожен з присутніх мав змогу зрозуміти те, що вони хочуть донести та, у цьому випадку висміяти.

Впродовж години на сцені учасники "Буковинського феніксу" показали дві не великів вистави, а по закінченню продемонстрували ще кілька німецькомовних короткометражок, теж на тему стосунків та палкого кохання. На цьому, запевняють, зупинятися не збираються, і ще не один раз радуватимуть своїх друзів та глядачів німецькою мовою, культурою цієї країни, а також зрозумілими для всіх виставами.

Генрієтта Беух. Телеканал "Чернівці".

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

{{#name}} {{&name}} {{&surname}} {{/name}} {{^name}} Гість {{/name}} {{date}}
{{{comment}}}
{{votes}}
{{#commentModerator}} {{/commentModerator}}
]]>
:D :) :( :0 :shock: :confused: 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
emoticons [b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]
Опублікувати від імені
]]>
]]>

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Меблі індивідуального...
Назва: Меблі індивідуального дизайну
Адреса: Червоноармійська,33
Авіакаси Кий Авіа
Назва: Авіакаси Кий Авіа
Адреса: Головна 128
Официальный сайт...
Назва: Официальный сайт Красноармейска Донецкой области
Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Детальніше