Неділя, 1 September 2013
01:15:10

Королівське подружжя нарешті показало свого сина (фото)

Щасливі батьки герцог і герцогиня Кембриджські зробили перші кадри для сімейного альбому з новонародженим сином Джорджем. Автором знімків став батько Кетрін Майкл Міддлтон.
 
Перші сімейні знімки Кейт, Вільяма і Джорджа були зроблені в саду батьків герцогині поруч з їхнім будинком в Беркширі. На фото Кейт позує в сукні кольору фуксії з малюком на руках, Вільям ніжно обіймає дружину, а охороняють сімейство домашні улюбленці - мисливський собака Тіллі і кокер-спанієль Лупо. Також на одному з фото помітні коляски детские Peg Perego
 
Кейт Міддлтон і принц Вільям не стали запрошувати професійного фотографа для того, щоб зробити перші спільні знімки з сином - новонародженим принцом Джорджем . Молоді батьки в черговий раз вирішили показати, що вони «народні принц і принцеса» і живуть як звичайні люди, яким зовсім не обов'язково користуватися послугами відомих у всьому світі фотографів.
 
Фотографії вже встигли розкритикувати за непрофесіоналізм. Втім, багато хто також відзначив, що знімки вийшли набагато жвавіше і природнішими, ніж якби їх робив професійний фотограф. До слова, Майкл Міддлтон зробив кадри, схожі на знімки маленького принца Вільяма з принцесою Діаною і принцом Чарльзом в саду офіційної резиденції губернатора в Окленді.
 
«Це рішення досить незвичне, але, думаю, принц Вільям таким чином вирішив продемонструвати менш офіційний і більш молодіжний підхід. У підсумку вийшло не так солідно, як можна було б очікувати. Але в цілому я можу сказати, що фото вийшли дуже свіжими і приємними. Так що, мені здається, вони все зробили правильно », - прокоментував знімки відомий британський фотограф Брайан Аріс.
 
Нагадаємо, 31-річна Кейт Міддлтон народила первістка в клініці Святої Марії в Паддінгтона. Майбутній король Великобританії з'явився на світ 22 липня в 16:24 за лондонським часом. Назвали малюка Джорджем Олександром Луї .
Нещодавно принц Вільям вперше розповів про новонародженого сина. 14 серпня новоспечений тато зустрівся з жителями Уельсу на щорічному Anglesey Show і поділився тим, як змінилося його життя після появи на світ сина Джорджа.
 
«Рятувально-розшукові роботи на службі дуже сильно вимотують, але я знаходжу час на те, щоб ростити свого сина, якому поки ще тільки три тижні. Він дуже гучний і дуже симпатичний, милий малюк. Ми не спали кілька ночей, але зараз він вже дає нам відпочити небагато », - розповів принц Уїльям.
 
У ЗМІ тим часом з'являються повідомлення про те, що принцу Джорджу заведуть персональну сторінку в Twitter, на якій будуть публікувати фотографії малюка, зроблені Кейт Міддлтон (герцогиня, як відомо, захоплюється фотографією). Що ж, з нетерпінням чекаємо нових знімків!

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |