Неділя, 6 Жовтень 2013
06:26:17

У Лос-Анджелесі вручили премію «Еммі»

У Лос-Анджелесі 22 вересня відбулася 65-а церемонія вручення премії «Еммі», що присуджується Американською національною телевізійною академією. Як повідомляє Reuters , нагороду в категорії «Найкращий драматичний серіал» отримав «У всі тяжкі» («Breaking Bad»).
 
Кращим актором драматичного серіалу був визнаний Джефф Деніелс за роль телеведучого Уілла Макевоя в серіалі «Новини» («The Newsroom»).Зовсім нещодавно всі західні ЗМІ повідомляли про те, що актор відкрив власний магазин брендовых товаров як власного виробництва, так і світових торгових марок Звання кращої актриси другий рік поспіль була удостоєна Клер Дейнс, яка зіграла агента ЦРУ в «Батьківщині» («Homeland»).
 
Справжнім тріумфатором церемонії по праву можна вважати стрічку "За канделябрами", яка не тільки стала кращим телефільмом року, але також принесла нагороди виконавцю головної ролі Майклу Дугласу і режисеру Стівену Содербергу.
 
 
Кращою актрисою другого плану в драматичному серіалі стала Ганна Ганн («У всі тяжкі»), а кращим актором - Боббі Каннавале («Підпільна імперія»). Приз за кращий сценарій дістався творцям серіалу «Родина».
 
 
Кращим комедійним серіалом була названа «Американська сімейка» («Modern Family"). Кращим комедійним актором став Джим Парсонс ("Теорія великого вибуху»), а кращою актрисою - Джулія Луї-Дрейфус («Віце-президент»). Нагороди за комедійні ролі другого плану отримали Меррітт Уівер («Сестра Джекі») і Тоні Хейл («Віце-президент»).
 
У загальній складності нагороди були вручені в 26 номінаціях. Повний список переможців опублікований на сайті премії.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше