Get Adobe Flash player
Губарєв назвав Ахметова мародером і закликав капітулювати
Один з очільників сепаратизму і за сумісництвом "народний губернатор" Павло Губарєв здивований останніми заявами найбагатшої людини України-Ріната Ахметова, в яких той звинуватив владу самопроголошеної Донецької Народної Республіки в бандитизмі і мародерстві і наказав працівникам своїх підприємств на Донбасі вийти на вулиці на знак протесту проти діяльності ДНР.

"Народний губернатор" (раніше підробляв Дідом морозом на корпоративах прим. ред.) також закликав мільярдера платити податки в ДНР.

"Я б не хотів чути звинувачення в мародерстві від головного мародера і бандита всього Донбасу, який 23 роки грабував нас і процвітаючий раніше регіон перетворив на депресивний, йому зараз краще всього капітулювати і почати платити податки в ДНР.- заявив Губарєв в ефірі телеканалу Lifenews
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Губарєв назвав Ахметова мародером і закликав капітулювати

21-05-2014, 16:58
Переглядів: 2350
Коментарів: 5
Версія для друку
Loading...
Коментарі (5)
vadim 21 травня 2014 17:19
Повідомити про всіх хабарників можна тут www.habaram.net/
розповсюджуйте .

Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!
Ссылка www.habaram.net
Цитировать          1
некорупціонер 21 травня 2014 17:35
Нехай ліпше владу на догнеччині здобуде бувший Дід Мороз, ніж всі колишні бандюгани, а особливо ті, котрі здобули своє богатство через пограбування чесних підприємців.
Цитировать          2
12345 21 травня 2014 17:49
Клоун!!!
Да иди ты уже в цирк. Если примут тебя работать ослом.
Цитировать          3
Василий 21 травня 2014 19:27
Дед Мороз разбушевался))) Ринат дядя "скользкий", но авторитетный. А Павел со своим балаганом явно не тянет на ключевую фигуру в Донбассе.

Дед Мороз разбушевался))) Ринат дядя скользкий, но Павел со своим балаганом явно не тянет на ключевую фигуру в Донбассе.
Цитировать          4
Ванго-Банго 21 травня 2014 19:27
Наверняка Ахметов задался парой простых вопросов: 1.В каких ДЕНЬГАХ платить налоги ? (своей валюты у ДНР нет, в случае отделения от Украины не будет и гривни). 2. Что делать с договорами на поставку продукции ? (Кто признал ДНР)3. Что делать с футболом ? :)
Цитировать          5
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player