Get Adobe Flash player
В Чернівцях виборці фотографують бюлетені
Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА на дільниці № 730448, що розташована в приміщенні будинку естетики та дозвілля (вул. Шепетівська, 5), що в Чернівцях, повідомляє про факти фотографування виборцями бюлетенів в кабінках для голосування.

Так, спостерігачі почули звук, характерний для фотоапарату, в кабінці, куди зайшов молодий хлопець. Коли виборець вийшов з кабінки, спостерігачі почали цікавитись навіщо було здійснено фото фіксацію волевиявлення. На що хлопець відповів, що не знає, що це заборонено законом.

Я не знав, що не можна, це я для себе, - вказав виборець.

Стосовно цього факту складено відповідний акт про порушення..
В Чернівцях виборці фотографують бюлетені
В Чернівцях виборці фотографують бюлетені

Потім молода дівчина з фотоапаратом вийшла з кабінки для голосування. Перед тим довго копошилась в кабінці. Спостерігачі також склали акт про порушення.

Інша жінка, котра, вірогідно, здійснювала фото фіксацію волевиявлення, втекла з виборчої дільниці.

В Чернівцях виборці фотографують бюлетені



Все про: Вибори 2014
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: