Get Adobe Flash player
В Чернівцях пройшла перша сесія з новим мером
Сесія міської ради вперше за три роки відбулася за головуванням мера. Новообраний міський голова Чернівців Олексій Каспрук склав присягу на вірність чернівчанам. Текст присяги він зачитав у сесійній залі перед депутатським складом міськради. Після цього, секретар ради Ярослав Кушнірик передав Каспруку можливість вести сесію.

Генрієтта Баранова, голова МВК: "Чернівецька МВК прийняла рішення - визнати обраним чернівецьким міським головою Каспрука Олексія Павловича".

Такого рішення виборчої комісії, в Чернівцях чекали з моменту зміщення Миколи Федорука. Однак, вибори в Чернівцях відбулися лише через три роки. Сьогодні, після перемоги 25 травня, Олексій Каспрук склав присягу та заступив на посаду.

Присутній на засіданні сесії екс-мер, народний депутат України Микола Федорук передав Каспруку "ланцюг бургомістра".

У своєму виступі новообраний міський голова подякував всім за підтримку та закликав спілько розвивати Чернівці.

Опісля, вже під головуванням Каспрука, на сесії розглянули ряд питань. Це і бюджетні, і земельні питання. Серед іншого депутати вирішили створити наглядову раду при КП "Калинівський ринок" та приєднали до ринку збитковий "Містобуд".

В Чернівцях пройшла перша сесія з новим мером



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: