Get Adobe Flash player
Порошенко не привітався з Путіним у Франції
Президент РФ Володимир Путін, канцлер Німеччини Ангела Меркель і новообраний президент України Петро Порошенко поспілкувалися кілька хвилин у Нормандії перед офіційним сніданком.

Після закінчення церемонії фотографування лідери держав, що беруть участь в урочистих заходах в Нормандії, попрямували до палацу, де повинен пройти сніданок від імені президента Франції Франсуа Олланда.

По дорозі від місця церемонії фотографування Меркель, Путін і Порошенко зупинилися і поспілкувалися кілька хвилин. Потім вони пішли на сніданок.

За даними журналіста Reuters, лідери Росії та України не потиснули один одному руки.

Окрім того, Петро Порошенко встиг потиснути руку королеві Великобританії Єлизаветі ІІ.

Порошенко не привітався з Путіним у Франції



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: