Get Adobe Flash player
Турчинов наостанок відмінив декілька указів попередників
Голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов відмінив дію 82 указів президента України, підписаних в минулі роки, а також ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) про скасування 59 рішень Ради.

Як повідомляється на офіційному сайті в.о. глави держави, відповідний указ № 504/2014 "Про рішення РНБО від 28 квітня 2014 року" Про скасування деяких рішень РНБО "і визнання такими, що втратили дію, деяких указів президента України" О.Турчинов підписав 6 червня.

28 квітня РНБО, розглянувши результати стану виконання своїх рішень, прийняла рішення скасувати 59 з них, введених раніше в дію указами глав держав. 46 відміняються рішень перераховані на сайті в.о. глави держави і датуються 2006-2011 роками, також скасовані 13 рішень для службового використання.

Крім того, РНБО своїм рішенням рекомендував главі держави визнати такими, що втратили дію 82 указу президента, з яких 63 перераховані і датуються 2002-2011 роками, а 19 відзначені, як укази для службового використання.

Турчинов наостанок відмінив декілька указів попередників



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: