Get Adobe Flash player
Аваков: жоден міліцонер не "проскочить" чи відсидиться
Прийняв рішення - всі 100% бойових і патрульних підрозділів МВС візьмуть участь у АТО. Це не тільки необхідність, це ще й перевірка на профпридатність і справжній дух і патріотизм. Загартування підрозділів в умовах реальних загроз і викликів - один з факторів створення нової міліції, якій суспільство стане довіряти.

Таке висловив на своїй сторінці в Facebook Глава УМВС України Арсен Аваков, повідомляє Головне.NET

"Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів" формувався з добровольців, за програмою нових підрозділів МВС"- йдеться у повідомленні.

"Позавчора був відданий наказ про висунення батальйону на місце патрулювання в Луганську область. 86 чоловік виїхали на місце служби - робити чоловічу роботу, виконувати бойове завдання в режимі антитерористичного патрулювання. 21 чоловік відмовився. Написали рапорти на звільнення: "Ми сюди йшли гроші заробляти, а не життям ризикувати .." Були звільнені негайно. Вони прийшли не Україну захищати. Вони прийшли заробляти 4500 гривень на місяць. Такі собі - патріоти за гроші. Прочитав доповідну - стійке відчуття огиди (думаю.. Може список "героїв" опублікувати?)", пише міністр.

Аваков: жоден міліцонер не "проскочить" чи відсидиться



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: