Get Adobe Flash player
Росіяни не вірять Порошенку
Більшість росіян (62%) вважають, що обраний президент України Петро Порошенко не зможе припинити конфлікт на сході країни, говориться в дослідженні фонду "Громадська думка" .

Згідно з даними опитування, думки росіян про те, як зміняться двосторонні відносини після виборів на Україні, розділилися: 32% вважають, що відносини погіршаться, 29% - ніяк не зміняться, лише 9% росіян думають, що відносини покращаться і 31% вагалися з відповіддю .

Раніше схоже опитування провів ВЦИОМ, в понеділок соціологи цього центру розповіли, що більшість росіян упевнені: Порошенко представляє в першу чергу інтереси США і Євросоюзу (43%) або лобіює інтереси великого бізнесу (37%).

Росіяни не вірять Порошенку



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: