Get Adobe Flash player
В ДНР пересварились через посади
Міністр оборони самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков підтвердив інформацію про відставку «народного мера» Слов'янська В'ячеслава Пономарьова. Відповідне повідомлення командир народного ополчення опублікував на своїй сторінці в Facebook.

«Так званий" народний мер "Пономарев зміщений з посади за ведення діяльності, несумісної з цілями і завданнями цивільної адміністрації. Більшого поки сказати не можу », - написав Стрєлков.

Разом з тим, прес-служба Донецької народної республіки інформацію про відставку Пономарьова спростовує.

Раніше про те, що В'ячеслава Пономарьова відсторонили від посади і заарештували повідомляв Головне.NET з посиланням на представника міської адміністрації. За інформацією видання, виконувачем обов'язків градоначальника призначений Володимир Павленко, який раніше керував управлінням соціального захисту населення Слов'янська.

В ДНР пересварились через посади



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: