Get Adobe Flash player
В Криму заступник голови Ради міністрів подав у відставку через кар'єрні перспективи
Перший заступник голови Ради міністрів Республіки Крим Рустам Теміргалієв подав у відставку. Депутати парламенту підтримали його прохання.

Т.в.о. голови самопрголошеної республіки Сергій Аксьонов подякував Теміргаліева за роботу і повідомив, що в найближчі місяці він працюватиме радником глави Криму. Він також заявив, що звільнення Теміргаліева від посади пов'язана з його новими кар'єрними перспективами.

До роботи в уряді Криму Теміргалієв займався бізнесом, а потім став депутатом парламенту Автономної Республіки Крим у складі України, де очолював комісію по туризму. У вересні 2013 року він пішов на роботу в кабінет міністрів, де став віце-прем'єром.

В Криму заступник голови Ради міністрів подав у відставку через кар'єрні перспективи



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: