Get Adobe Flash player
Україна закриває кордон з Росією
Україна має намір закрити кордон з Росією. Про це в ефірі «5 каналу» заявив радник глави МВС республіки Антон Геращенко.

«Кордон будемо закривати негайно. Для цього зараз встановлюються необхідні засоби і методи », - зазначив він. Мета, за його словами, як передає УНН, полягає в тому, щоб «фізично припинити в'їзд в Україну з Росії чоловіків боєздатного віку».

На питання про те, чи планується мінувати кордон, представник МВС однозначної відповіді не дав. «Мінування власній території - це небезпека для громадян України, для тварин. Це непрості питання. Хоча національна безпека важливіша, але потрібно зважити всі "за" і "проти" », - заявив він. Альтернативні методи, як констатував Геращенко, вимагають грошей і часу. «У нас зараз немає в достатній кількості ні того, ні іншого», - додав він.

Україна закриває кордон з Росією



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: