Get Adobe Flash player
Росія планує зосередити свою авіацію в Криму
Російські Військово-повітряні сили доведуть до першокласного стану і експлуатуватимуть всі військові аеродроми в Криму, заявив у четвер журналістам головнокомандуючий ВПС Росії генерал-лейтенант Віктор Бондарєв.

Міноборони заявили, що планують до кінця року передати Україні всю її техніку, що базується в Криму (кораблі, допоміжні судна, бронетехніку і авіацію) - в тому стані, в якому її залишили українські військові.

"На території РФ ми вправі використовувати всі аеродроми скрізь і всюди, ми всі аеродроми (Криму) доведемо до першокласного стану і будемо експлуатувати", - відповів Бондарєв на запитання журналістів, чи будуть експлуатуватися колишні українські аеродроми на території Криму.
Головнокомандувач уточнив, що в Криму українських аеродромів ніколи не було, а були кримські, тимчасово передані Хрущовим у користування України. "Тепер вони знову наші", - сказав генерал.

Росія планує зосередити свою авіацію в Криму



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: