Get Adobe Flash player
Аваков порадив маріупольцям не звертати уваги на терористів
Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосив про активну фазу силової операції в Маріуполі.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що рано вранці в п'ятницю силовики взяли під контроль всі ключові опорні пункти терористів. Аваков також пошкодував, що жителів Маріуполя розбудили постріли, але порадив «місту сталеварів» жити і працювати за своїм графіком без оглядки на бандитів.

«Йде планова операція з ліквідації укріпрайону терористів ДНР на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен. Район проведення операції в центрі Маріуполя оточений », - повідомив глава МВС. У бойових діях беруть участь підрозділи Національної гвардії України, спецпідрозділу МВС «Азов» і «Дніпро-1».

За словами Авакова, силовики підбили БРДМ ополченців і знищили снайперські точки. «Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає - двоє бійців поранені », - стверджує Аваков.

Аваков порадив маріупольцям не звертати уваги на терористів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Вова 13 червня 2014 11:19
Аваков что вообще дебиллл... пусть туда и едет
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: