Get Adobe Flash player
"Царь" сепаратистів продовжує мандрувати "Новоросією"
Позбавлений депутатських повноважень і оголошений у розшук генеральною прокуратурою України Олег Царьов 12 червня відвідав Донецьк, - повідомляє сайт 62.ua.

У Донецьку Царьов дав брифінг у приміщенні захопленої Донецької облдержадміністрації спільно з депутатом Державної думи РФ VI скликання, головою політичної партії "Батьківщина", членом фракції "Єдиної Росії" Олексієм Журавльовим і прем'єр-міністром самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександром Бородаєм.

Олег Царьов розповів, що в Москві відкрився офіс "Народного фронту" для гуманітарної допомоги самопроголошених республік ДНР і ЛНР.

"У нас є певна сума і ми будемо здійснювати якісь певні гуманітарні акції. Ми вже почали працювати і вже 15 регіонів РФ заявили про те, що готові з нами співпрацювати", - заявив Царьов.

"Царь" сепаратистів продовжує мандрувати "Новоросією"



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
роман 14 червня 2014 14:00
ПРИЗРАК БРОДИТ ПО ЭВРОПЕ А ЦАРЁВ ПО УКРАИНЕ. НЕУЖЕЛИ У НАШИХ СПЕЦСЛУЖБ
ОСТАЛСЯ НУЛЬ. НАЙМИТЕ КОШКУ МОЖЕТ ОНА СМОЖЕТ ПОЙМАТЬ.
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: