Get Adobe Flash player
Сьогодні, 13 січня, після апаратної нарад голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв провів брифінг для представників засобів масової інформації. Він наголосив, що в області, відповідно до доручень Президента України, триває підготовка до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка на гідному рівні. «Заходи, приурочені цій ювілейній даті, розпочались ще минулого року, коли у кожному районному центрі області відбувся регіональних етап культурно-мистецької акції «Буковинський вінок Кобзареві». Зараз ми акцентуємо увагу на, здавалося б, простих речах, але які обов’язково потрібно зробити, скажімо, привести у належний стан пам’ятники Тарасу Шевченка, які є на території області. Також у ювілейні дні планується відкрити пам’ятник Кобзареві у селищі Берегомет Вижницького району», - повідомив Михайло Папієв.

Окрім цього, відповідаючи на запитання журналістів, голова облдержадміністрації сказав, що протягом 2013 року в область було залучено додатково 70 мільйонів гривень на ремонт доріг. Це, за його словами, дало змогу капітально відремонтувати два мости через р.Дністер – в с.Атаки та Звенячин, а також розпочати роботи з ремонту об’їзної дороги в Хотині.

Керівник виконавчої влади краю також додав, що практично завершена підготовка до IVфольклорно-етнографічного фестивалю Маланок. «15 січня о 12 год. на площі Філармонії в Чернівцях розпочнеться офіційне відкриття фестивалю і, маю сподівання, що буковинці та гості краю отримають хороші емоції від цього видовищного та самобутнього народного дійства, аналогів якому немає в світі», - сказав Михайло Папієв.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На брифінгу Папієв розповів про Шевченка, дороги та Маланку

13-01-2014, 17:37
Переглядів: 436
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
НВ 13 січня 2014 18:42
70 млн.гр. дал Укравтодор на постоянные просьбы САД для выполнения срочных ремонтов мостов и дорог области. А вот Облгосадминистрация, в лице Папиева и госказначейства, "искала и не нашла достойных подрядчиков" на освоение 30млн.гр. своих дорожных средств и которые вернулись в бюджет. КУДА СМОТРЯТ ДЕПУТАТЫ ВСЕХ УРОВНЕЙ? Что, все местные дороги в порядке? Наверно, им нравится ТАКОЙ ХОЗЯИН ОБЛАСТИ! А теперь Папиев, при поддержке своих земляков с Запорожья-Тимарцева и Павлова, устроили всеобщий РАЗГРОМ госпредприятий области, на протяжении последнего месяца, устроив там маски-шоу и повальные обыски на предприятиях, обыски на квартирах их руководителей. Уверен, не в нарушениях там дело!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player