Get Adobe Flash player
Прем'єр-міністр ЛНР Геннадій Ципкалов, коментуючи пропозиції влади України за статусом Донбасу, заявив, що вибір вже зроблено - окрема Луганська народна республіка.

В понеділок на розгляд парламенту України надійшов запропонований президентом Петром Порошенко законопроект про особливий статус окремих регіонів Донбасу. Документ, зокрема, передбачає особливий порядок самоврядування в цих регіонах, проведення місцевих виборів 9 листопада і амністію учасникам протистояння.

"Як приймуть вони цей закон, ми його вивчимо бачачи закон перед собою, вивчивши його, ми можемо його винести на суд громадськості - громадськість прийме рішення, а потім ми зможемо сказати (свою думку - ред)", - сказав він.

"Для нас прийнятний варіант був 6 квітня, коли ми говорили про особливий статус. Цей варіант не розглядався.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики ЛНР поставили крапку у питанні домовленостей на Донбасі

15-09-2014, 18:05
Переглядів: 6377
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player