Get Adobe Flash player
Заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська: Фальсифікація виборів може підняти людей на третій Майдан — селянський!На дострокових парламентських виборах фальсифікація може мати серйозні наслідки для всієї країни. Якщо політики надумають вкрасти голоси партії «ЗАСТУП», на новий Майдан вийдуть селяни. Про це 30 вересня, у Києві заявила п’ятірка лідерів політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП».

Ірина Синявська зазначає, що сьогодні країна як ніколи потребує чесних і прозорих виборів. Але ситуація, котра зараз склалася в Україні, може негативно вплинути на проведення виборчого процесу та підрахунку голосів.

«Ми робимо серйозну заяву: «ЗАСТУП» готовий обстоювати результати голосування на кожній виборчій дільниці й комісії. Ми матимемо спостерігачів на кожному з цих суб’єктів. І якщо хтось ризикне — незалежно, чи це буде влада або опозиція — сфальсифікувати результати наших прихильників, то він не уникне третього Майдану. Це може бути справжнє селянське повстання», — наголосила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.
Заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська: Фальсифікація виборів може підняти людей на третій Майдан — селянський!

Політична партія «ЗАСТУП» попередила своїх конкурентів, що буде боротися за те, аби було враховано голос кожного українця. Для цього партія забезпечить усі дільничні виборчі комісії своїми спостерігачами. І не допустить фальсифікацій.

«Ми будемо заступатися за всіх, хто живе в селі, селянина, хлібороба, виробника, фермера, тобто за тих, хто сьогодні забезпечує продовольчу безпеку в Україні. Ми будемо заступатися за громадян, за всі ради і громади, які проживають на землі й мають давати роботу третині українського населення», — зазначила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

У тому, що український селянин та аграрій отримає власне представництво в парламенті, лідер партії не сумнівається. Адже «ЗАСТУП» сподівається на підтримку третини українців, які проживають у селі.
Заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська: Фальсифікація виборів може підняти людей на третій Майдан — селянський!

«Чому цікаво товаровиробникам працювати із «ЗАСТУПом»? Бо вони живуть не тільки у виробництві, вони живуть у соціальній сфері: їхні діти ходять у садок чи школу. Це люди, які найбільше зацікавлені в тому, щоб село розвивалося як цілісна програма», — пояснив голова Аграрного союзу України, заступник лідера партії «ЗАСТУП» Геннадій Новіков.

Один із лідерів політсили — Володимир Хоменко — зазначає, що окрім розв’язання проблем фермерів, «ЗАСТУП» збирається покращити житлово-комунальну сферу в селі.

«Ми пропонуємо два шляхи розбудови ЖКГ у селі. Перший — залучення інвесторів. Другий варіант — європейський. На який буде залучено державний, регіональний і місцевий бюджети», — сказав Володимир Хоменко.

Своїм козирем політична партія «ЗАСТУП» вважає команду. До неї входять 70 сільських голів. Зокрема, і до п’ятірки лідерів: №5 у списку — голова Омельницької сільської ради Олександра Шереметьєва.

«70% жителів великих і малих міст — це вихідці з українського села, це ваша маленька Батьківщина. Завдання нашої політичної сили — об’єднати селян і зберегти наше українське село для майбутніх поколінь», — заявила голова Омельницької сільської ради Олександра Шереметьєва.

Лідер партії Віри Ульянченко прогнозує, що сила, яка ставить пріоритетом інтереси селян та аграріїв, на виборах здобуде не менше 7% голосів українців.

«Ми не політична партія олігархів, у нас немає великих коштів, важко пробиваємося у ЗМІ. Але ми маємо велику кількість прихильників у селах. Ми змогли донести ідеї «ЗАСТУПу» до людей. І «ЗАСТУП» сподівається одержати представництво в парламенті», — заявила лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

Заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська: Фальсифікація виборів може підняти людей на третій Майдан — селянський!

2-10-2014, 15:34
Переглядів: 81
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player