Get Adobe Flash player
Активіст Антимайдану Гнат Кромской, відомий на прізвисько "Топаз", перестав виходити на зв'язок. Про це розповів "Сегодня" адвокат активіста Олександр Шадрін. За словами юриста, в останній раз він спілкувався з підзахисним в суботу.

"Ще в середу він точно знаходився в ізоляторі СБУ, де він зараз - мені невідомо, зв'язку з ним немає. Правоохоронці не дають ніяких коментарів, - каже Шадрін. - Ми звернемося до Київського райсуду з проханням перевірити обгрунтованість утримання під вартою мого підзахисного".

Також адвокат запевнив: в СБУ жодного разу не викликали Кромского на допит. У самому відомстві коментарів з приводу Топаза не дають.

Нагадаємо, 12 вересня Київський районний суд пом'якшив активісту запобіжний захід, відпустивши його під особисте зобов'язання.

Однак, за словами адвоката, співробітники СБУ відразу взяли під варту Кромского нібито для того, щоб згодом використовувати його при обміні військовополоненими між Україною і "ДНР".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Топаз зник

18-09-2014, 21:20
Переглядів: 281
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player